Σβαμπ: «Δεν πρέπει να κλαίμε, να αλλάξουμε την κατάσταση» (vid)

Σβαμπ: «Δεν πρέπει να κλαίμε, να αλλάξουμε την κατάσταση» (vid)

Newsroom
 Σβαμπ: «Δεν πρέπει να κλαίμε, να αλλάξουμε την κατάσταση» (vid)

bet365

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως στο «Δικέφαλο του Βορρά» θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

O ΠΑΟΚ πήρε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του Conference League μετά τη χθεσινή (9/12) νίκη επί της Λίνκολν, όμως ο Σβαμπ δεν έκρυψε ότι στην ομάδα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα. «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση μετά την διακοπή των Εθνικών. Επιστρέψαμε με τρεις ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι δυνατόν για εμάς, για όλο το σύλλογο. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε το πρώτο βήμα. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Εμείς καταφέραμε να πετύχουμε τον ελάχιστο στόχο μας και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Ηττηθήκαμε μόνο από την Κοπεγχάγη εντός έδρας κι είμαστε εντός στόχων στη διοργάνωση. Τώρα πρέπει να κάνουμε αποκατάσταση, να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή, ώστε να ανατρέψουμε και εκεί την κατάσταση. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν σημαντικό γιατί μας έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο Αυστριακός μέσος στο PAOK TV.

Και συνέχισε ενόψει της συνέχειας. «Είναι μια άσχημη κατάσταση. Πρέπει να την αποδεχθούμε και να την αλλάξουμε. Δεν πρέπει να κλαίμε, δεν πρέπει να κρυβόμαστε, πρέπει να σταθούμε όρθιοι σαν άνδρες, να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από όσα δείχνουν τα αποτελέσματα. Πρέπει να πιέσουμε με ό,τι έχουμε. Να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να παλέψουμε και αυτός είναι ο στόχος μας για τα επόμενα παιχνίδια μέχρι την διακοπή των εορτών. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα κερδίζοντας παιχνίδια και να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο. Θα πιέσουμε τους εαυτούς μας μέχρι την διακοπή για να το πετύχουμε».


Για την κλήρωση της Δευτέρας όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μάθει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο είπε πως «για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για την κλήρωση, καθώς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Όποιος και να έρθει θα το αποδεχθούμε κι ελπίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όταν παίξουμε τον επόμενο γύρο στο Conference. Τώρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να πιέσουμε και θα αντιμετωπίσουμε όποιον έρθει όταν έρθει».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα