Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό για τον Χατζηθεοδωρίδη στη δεύτερη ομάδα

Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό για τον Χατζηθεοδωρίδη στη δεύτερη ομάδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό για τον Χατζηθεοδωρίδη στη δεύτερη ομάδα

bet365

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα αγωνιστεί το Σάββατο με την φανέλα του Παναθηναϊκού Β', με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θέλει τον Έλληνα μπακ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει Ατρομήτου.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να διαθέσει στη δεύτερη ομάδα τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη. Τον Ολλανδό στόπερ για να πάρει λεπτά στα πόδια του ενόψει της επιστροφής του μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο και τον Έλληνα μπακ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που προφανώς δεν έχει να κάνει με «υποβιβασμό» του.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, το «τριφύλλι» φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Σε αυτό το ματς ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Χουάνκαρ, ο οποίος θα εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες. Η μόνη διαθέσιμη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Χατζηθεοδωρίδης που στην φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί μόλις 24 λεπτά στα παιχνίδια με Αστέρα εκτός και Παναιτωλικό εντός.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον Έλληνα αμυντικό και για αυτό τον λόγο του δίνει χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη ομάδα, ώστε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό για το ματς με το «αστέρι», στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα