Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε τη φανέλα του Μακέντα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε τη φανέλα του Μακέντα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε τη φανέλα του Μακέντα

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ «ζήλεψε» τη φανέλα του Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό και ζήτησε μία μέσω Instagram από τον Ιταλό στράικερ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη του Παναθηναϊκού. Και η ατομική του εμφάνιση σε συνδυασμό με τη ριγωτή εμφάνιση των Πρασίνων τη φετινή σεζόν, έκαναν τον Τζιμπρίλ Σισέ να... νοσταλγήσει τα χρόνια του στο Τριφύλλι και να ζητήσει τη φανέλα του Ιταλού!

Ο παλαίμαχος Γάλλος στράικερ σχολίασε στην ανάρτηση του Μακέντα, «χρειάζομαι αυτή τη φανέλα», αποκαλώντας τον «αδερφό» στα ιταλικά (fratelo). Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, καθώς ο Ιταλός μαζί με τον Αντονί Μουνιέ είχαν χαρίσει στον Σισέ τις φανέλες τους πριν από δύο χρόνια.

Μακέντα - Σισέ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα