Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Γιουσέφ Ελ Αραμπι και δεν αποκλείεται το θέμα να κλείσει θετικά τις επόμενες μέρες.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβραβεύσουν τον πρώτο τους σκόρερ με την ανανέωση της συμφωνίας τους για δύο ακόμη χρόνια, παρότι ο Μαροκινός βρίσκεται ήδη στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Ο Ελ Αραμπί ο οποίος παραμένει «καυτός», επιθυμεί να παραμείνει με διετές συμβόλαιο, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η εναλλακτική λύση του 1+1, με την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών και τερμάτων.

Μάλιστα, φημολογείται ότι από την Δευτέρα (29/11) βρίσκεται στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση. Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Εως τώρα ο Ελ Αραμπί μετράει 65 γκολ και 15 ασίστ σε 119 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα