Ο Παλέρμο επιβεβαίωσε ότι ο Ινσούα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ

Ο Παλέρμο επιβεβαίωσε ότι ο Ινσούα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Ο Παλέρμο επιβεβαίωσε ότι ο Ινσούα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ

bet365

Ο τεχνικός της Αλδοσίβι τόνισε πως ο αργεντίνικος σύλλογος δεν θα κρατήσει τον Εμάνουελ Ινσούα, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ ότι ο 30χρονος αριστερός μπακ θα επέστρεφε στην ΑΕΚ στο τέλος του Δεκέμβρη.

Το καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία για την εξάμηνη ανανέωση του δανεισμού του Εμάνουελ Ινσούα με την Αλδοσίβι καθώς ο 30χρονος αριστερός μπακ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 στην Ένωση, δεν υπολογιζόταν από τους κιτρινόμαυρους.

Η έλευση του Μαρτίν Παλέρμο στην τεχνική ηγεσία της Αλδοσίβι όμως έβγαλε από τη βασική ενδεκάδα της αργεντίνικης ομάδας τον Ινσούα, αλλάζοντας τα δεδομένα για τον ίδιο στο κλαμπ. Όπως είχατε διαβάσει πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta από την Αργεντινή, όλα έδειχναν ότι ο Ινσούα θα επέστρεφε στην ΑΕΚ στο τέλος του Δεκεμβρίου, όταν και λήγει ο δανεισμός του.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε ο Παλέρμο με δηλώσεις του στη NOVA και στην εκπομπή Monday F.C. υπογραμμίζοντας ο Ινσούα δεν θα συνεχίσει στην Αλδοσίβι, η οποία δεν θα μπορούσε να αντέξει την αγορά του με κανονική μεταγραφή. «Μένουν δυο ματς και μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Τον αποκτήσαμε δανεικό και θα πρέπει να γυρίσει πίσω καθώς δεν έχουμε τη δυνατότατα να τον κρατήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παλέρμο.

Έτσι η ΑΕΚ μαζί με τον 30χρονο αριστερό μπακ θα πρέπει να βρουν ξανά μια λύση καθώς στο κιτρινόμαυρο ρόστερ υπάρχουν οι Μοχαμαντί και Χατζισαφί, συν τον Μιτάι, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό πρότζεκτ για το μέλλον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα