ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση σε Ρότα: «Δεν ανεχόμαστε ρατσιστικές συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται»

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση σε Ρότα: «Δεν ανεχόμαστε ρατσιστικές συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται»

bet365

Θέση για τα ρατσιστικά σχόλια που άκουσε ο Λάζαρος Ρότα από την εξέδρα στους Ζωσιμάδες πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα προσπαθήσει να αποβάλει όσους συμμετείχαν στο περιστατικό.

Μετά τη λήξη του ματς μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ, ο δεξιός μπακ της Ένωσης, Λάζαρος Ρότα έγινε αποδέκτης υβριστικών και ρατσιστικών σχολίων από κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση για το περιστατικό ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ρατσιστικές συμπεριφορές και τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να εντοπίσει και να αποβάλει από τον οργανισμό της ομάδας όσους συμμετείχαν σε αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν ανέχτηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ανεχτεί ρατσιστικές συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας τους όποιους υπάνθρωπους συμμετείχαν στο περιστατικό απέναντι στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ..

Μας το επιβάλλει η ιστορία μας, μας το επιβάλλουν οι οπαδοί μας, μας το επιβάλλει η λογική, μας το επιβάλλει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα