ΠΑΕ Άρης: «Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ Covid 19»

ΠΑΕ Άρης: «Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ Covid 19»

Newsroom
ΠΑΕ Άρης: «Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ Covid 19»

bet365

Λήξη συναγερμού στον Άρη καθώς ήταν τα αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές έπειτα από τη διαπίστωση και δεύτερου κρούσματος.

Προς αποφυγήν του ενδεχομένου διασποράς του Covid 19 και μετά την καταγραφή και δεύτερου κρούσματος, αναβλήθηκε η σημερινή (22/11) προπόνηση του Άρη και αποφασίστηκε να υποβληθούν άπαντες σε νέα τεστ. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε έντονος φόβος για πιθανή διασπορά του ιού, γι’ αυτόν τον λόγο τα αρνητικά αποτελέσματα καθησύχασαν άπαντες στην ομάδα.

«Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, αναβλήθηκε, καθώς προέκυψε το πρωί και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μας.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν -στη διάρκειας της ημέρας- σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για τη νόσο COVID-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ως εκ τούτου, η προπόνηση της Τρίτης (23/11), που είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», θα διεξαχθεί κανονικά», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED