Ελ Αραμπί: Έχει σκοράρει έξι φορές με ΑΕΚ, μόνο ο Σιδέρης πιο καλά ποσοστά σκοραρίσματος (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: Έχει σκοράρει έξι φορές με ΑΕΚ, μόνο ο Σιδέρης πιο καλά ποσοστά σκοραρίσματος (vid)

bet365

Ο έμπειρος επιθετικός έχει εντυπωσιακά ποσοστά με κοντά στα 2 γκολ ανά 3 ματς και τον ξεπερνά μόνο ο Σιδέρης σε επίπεδο Ολυμπιακού. Έφτασε τα 6 γκολ με ΑΕΚ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί - σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας μετά τα 2 γκολ του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - έφτασε τα 46 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε έναν αριθμό 75 αγώνων στο σύνολο. Δεν ανέβηκε θέση, αφού παραμένει 21ος στην ιστορία των σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αλλά πλησίασε στα τρία γκολ τον 20ο Όλεγκ Προτάσοφ.

Και βέβαια τα ποσοστά του είναι εντυπωσιακά, γιατί έχει βάλει 46 γκολ σε 75 παιχνίδια, όπως προαναφέραμε! Δηλαδή κοντά στα δύο γκολ ανά τρία παιχνίδια! Μόνο ο Γιώργος Σιδέρης έχει καλύτερα ποσοστά. Ακόμα ο Γαλλομαροκινός φορ έφτασε τα έξι γκολ εναντίον της ΑΕΚ, όσα έχει βάλει και σε βάρος της Λαμίας. Τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Όσο για τον... απολογισμό του στον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις; Σε 117 αγώνες έχει 64 γκολ και 15 ασίστ.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα