Κορακάκης: «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία»

Κορακάκης: «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία»

Newsroom
Κορακάκης: «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία»

bet365

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε πως στο Περιστέρι δεν πρέπει να «μείνουν» στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Χρέη πρώτου προπονητή είχε απόψε (21/11) ο Γιώργος Κορακάκης και με εκείνον στον πάγκο ο Ατρόμητος πήρε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την πρώτη νίκη της σεζόν. O νεαρός κόουτς της Κ19 μετά το ματς στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Παράσχο, καθώς ο τεχνικός της ομάδας δεν ήταν στο γήπεδο επειδή έχει προσβληθεί από κορονοϊό. «Κατ' αρχάς θέλω να ευχηθώ περαστικά στο προπονητικό τιμ. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να έχουμε αυτή την ανασταλτική συμπεριφορά και μόλις μας παρουσιαστεί ευκαιρία να εκμεταλλευθούμε το επιθετικό τρανζίσιον. Από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ, θεωρητικά η δουλειά μας έγινε και πιο εύκολη, αφού φάνηκε ότι χάλασε το μυαλό του ΠΑΟΚ. Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσει η ομάδα με την ίδια νοοτροπία και θέληση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ναι μεν ήταν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά η βαθμολογική μας θέση είναι αυτή που είναι», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το τι άλλαξε στην ομάδα. «Αυτό δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα υπήρχε μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα στην ομάδα. Μια συσπείρωση. Ακόμα και μέσα στο γήπεδο καταλαβαίναμε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, μια συσπείρωση, ήμασταν μια ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα