Επίσημο: Άλλαξε έδρα το Λαμία - Παναθηναϊκός

Newsroom
Επίσημο: Άλλαξε έδρα το Λαμία - Παναθηναϊκός

bet365

Όπως έγινε γνωστό και επίσημα από τη Λίγκα, το Λαμία - Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/11) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαβάσατε νωρίτερα ότι το Λαμία - Παναθηναϊκός αναμενόταν να αλλάξει έδρα και να μεταφερθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λαμίας μετά από βελτιωτικά έργα βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση.

Λίγο αργότερα, στο σάιτ της Super League Interwetten, ανακοινώθηκε και τυπικά ότι η αναμέτρηση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (22/11) στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00, σε συνέχεια της έκθεσης της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League και μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα