Φαμπιάνο και Μάνος είναι αμφίβολοι ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Φαμπιάνο και Μάνος είναι αμφίβολοι ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Φαμπιάνο και Μάνος είναι αμφίβολοι ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτός προγράμματος προπονήσεων και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν υπάρχουν πιθανότητες ένταξής τους στο πλάνο του Άκη Μάντζιου.

Μία εβδομάδα μετά τον τελευταίο αγώνα του Άρη, η κατάσταση παραμένει αναλλοίωτη σε ότι αφορά τους τραυματίες, σε σημείο να εκφράζεται πλέον αμφιβολία για τη συμμετοχής τους στον αγώνα (21/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης». Λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Φαμπιάνο Λέισμαν είναι εκτός προπονήσεων, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και στην παρούσα φάση δεν έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα προς τα τέλη της εβδομάδας ούτως ώστε να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος τεχνικός ήδη έχει μπει σε διαδικασία εξέτασης άλλων διδύμων στο κέντρο της άμυνας με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να είναι ο πρώτος κι ένας εκ των Γιώργου Δεληζήση, Γιοχάν Μπεναλουάν να διεκδικεί θέση. Υπολογίζεται εξάλλου ότι αλλάζει και το πρόγραμμα της ομάδας καθώς σε διάστημα δέκα ημερών θα δώσει τρία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Μάνο, συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη βακτηριακή λοίμωξη. Γι’ αυτόν τον λόγο παραμένει στη λίστα των αμφίβολων για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα