Ντουντού: «Είχα προτείνει τον μέσο Φελίπε στον Καρεμπέ» (vid)

Ντουντού: «Είχα προτείνει τον μέσο Φελίπε στον Καρεμπέ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ντουντού: «Είχα προτείνει τον μέσο Φελίπε στον Καρεμπέ» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού μιλώντας σε εκπομπή οπαδών των Πειραιωτών στο εξωτερικό αποκάλυψε τον παίκτη που πρότεινε.

Ο Ντουντού μίλησε στην εκπομπή της Θύρας 7 του εξωτερικού (Gate 7 International).

Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος βετεράνος μέσος και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για παίκτη από τη Βραζιλία και επισήμανε πως «το θέμα είναι η νοοτροπία. Είναι άλλο πράγμα να παίζεις στη Βραζιλία και άλλο στην Ευρώπη. Είναι διαφορετικό. Στην Ευρώπη είναι πιο γρήγορο το ποδοσφαιρο και πρέπει να σκέφτεσαι πιο γρήγορα.

Είναι ένας μέσος που είχα παρουσιάσει στον Καρεμπέ πριν καιρό. Είναι ο Φελίπε από την Φορταλέζα. Πολύ καλός παίκτης. Αλλά τώρα είναι 27 χρονών και ίσως είναι αργά να πάει στην Ευρώπη». Ο 27χρονος Φελίπε είναι εξάρι αλλά και δεξιός μπακ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2021 και το 2020-2021 είχε 39 ματς με 1 γκολ. Στη Φορταλέζα είχε 141 ματς με 6 γκολ και 4 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα