Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ρυθμιστής για την 11άδα με ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ρυθμιστής για την 11άδα με ΑΕΚ

bet365

Το επίπεδο ετοιμότητας του διεθνούς εξτρέμ θα καθορίσει τη μία εκ των θέσεων των ακραίων επιθετικών του Μαρτίνς για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μπορεί να είναι new entry για τον Ολυμπιακό (από αγωνιστικής πλευράς προφανώς) όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει εξελιχθεί σε σημαντικό του παίκτη.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες με βάση την εικόνα του στα ματς με ΠΑΟΚ και Ιωνικό έδειξε το πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει τον πειραϊκό σύλλογο και εάν δεν ήταν οι δύο τραυματισμοί που έχει βγάλει τα πράγματα από πλευράς συμμετοχής θα ήταν πολύ πιο καλά για εκείνον. Στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν και τη διαχείριση του παίκτη επειδή ακριβώς έβγαλε αυτά τα δύο προβλήματα.

Σε αυτή τη φάση ο Ροντρίγκες είναι ένας εκ των τραυματιών στον Ολυμπιακό και ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι κομβικός παίκτης για τα πλάνα του Μαρτίνς. Εφόσον αποδειχθεί πως είναι στο 100% προορίζεται για βασικός στο ματς αυτό λόγω των όσων έχει δείξει αλλά και της ταχύτητάς του και της επίδρασής του στο παιχνίδι των Πειραιωτών. Σε διαφορετική περίπτωση ο Πορτογάλος θα πρέπει να δει άλλες επιλογές του καθώς και ο Ονιεκούρου έχει πρόβλημα και ενδέχεται να προλάβει το ματς με τη Φενέρ που ακολουθεί αλλά όχι τον αγώνα με την ΑΕΚ. Κοινώς ο Ροντρίγκες - που φέτος έχει 3 συμμετοχές στον Ολυμπιακό - είναι παίκτης - ρυθμιστής για την 11άδα του Μαρτίνς στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα