Ολυμπιακός: Οι τραυματίες διεθνείς έμειναν στου Ρέντη για θεραπεία

Ολυμπιακός: Οι τραυματίες διεθνείς έμειναν στου Ρέντη για θεραπεία

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Οι τραυματίες διεθνείς έμειναν στου Ρέντη για θεραπεία

bet365

Μαντί Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Πιέρ Κούντε δεν ταξίδεψαν με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά έμειναν πίσω για θεραπεία.

Το νικηφόρο (1-0) παιχνίδι εναντίον του Ιωνικού άφησε τραυματίες στον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς υποχρεώθηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης (Κούντε, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος).

Λίγες μέρες πριν από τα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων, οι διεθνείς των «ερυθρόλευκων» που τραυματίστηκαν έμειναν πίσω για θεραπεία. Ο Μαντί Καμαρά, για τον οποίο προκλήθηκε πρόβλημα, δεν ταξίδεψε στη Γουινέα για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο.

Ο Κούντε δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή του Καμερούν, το ίδιο ο Γκάρι Ροντρίγκες με το Πράσινο Ακρωτήρι, όπως και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τη Μολδαβία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα