Παναθηναϊκός: 20 μέρες εκτός ο Ιωαννίδης που «τρέχει» για ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: 20 μέρες εκτός ο Ιωαννίδης που «τρέχει» για ΑΕΚ!

Newsroom
 Παναθηναϊκός: 20 μέρες εκτός ο Ιωαννίδης που «τρέχει» για ΑΕΚ!

bet365

Oι φόβοι για τον Φώτη Ιωαννίδη επιβεβαιώθηκαν, καθώς μια θλάση που θα τον αφήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ήταν η... κληρονομιά από τον τραυματισμό του στο ματς της Εθνικής κ21 με την Λευκορωσία.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μαγνητική με την διάγνωση να κάνει λόγω για θλάση που θα τον αφήσει σίγουρα 20 μέρες εκτός δράσης. Aυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον «ξεχνάει» από τα ματς κόντρα σε Λαμία και Παναιτωλικό και ευελπιστεί να τον έχει στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στις 5 Δεκεμβρίου.

Αντίθετα καλά είναι τα νέα για τον Πέρεθ, ο οποίος ένιωισε βαρύ το πόδι του ψηλά στον προσαγωγό, έκανε μαγνητική η οποία ήταν καθαρή, αλλά λόγω κόπωσης θα μείνει μερικές μέρες εκτός σε συντηρητικό πρόγραμμα. Τέλος, όσο αφορά τον Αγιούμπ δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του ΠΑΟ 'Β το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού που σημαίνει δύο εβδομάδες οφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα