ΑΕΚ: Έγινε ήδη sold out σε τρεις θύρες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Έγινε ήδη sold out σε τρεις θύρες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ξεσηκωμός στο λαό της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οπως διαβάσετε νωρίτερα ήδη μέσα σε λίγες ώρες «έφυγαν» όσα εισιτήρια πωλήθηκαν στην προπώληση με τον Άρη, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα πρώτα 1.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν με το που ανέβηκε η ανακοίνωση της προπώλησης.

Η τρέλα και η ζήτηση του κόσμου της Ένωσης, για το εν λόγω παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη που τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει υπάρξει ήδη sold out στις θύρες 3,7 και 11, ενώ έχουν μείνει ελάχιστα και στη θύρα 9.

Μάλιστα, όπως πηγαίνει προς εξάντληση και τα εισιτήρια στη θύρα 13 στο κάτω διάζωμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει πολύ γρήγορα sold out.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα