Αντέτζο & Τζανετόπουλος έχουν σερί 13/18 clean sheets !

Newsroom
Αντέτζο & Τζανετόπουλος έχουν σερί 13/18 clean sheets !

bet365

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποθεραπεύτηκε, επέστρεψε στην ενδεκάδα της Λαμίας και η ομάδα του «μέτρησε» ακόμη ένα μηδέν παθητικό με εκείνον και τον Νιγηριανό (τουλάχιστον) στα στόπερ.

Τη νίκη της αγωνιστικής πήρε την Κυριακή (7/11) η Λαμία στην Τρίπολη, καθώς επικράτησε 1-0 του Αστέρα και ξεκόλλησε από την ουρά. Η επιτυχία της συνδυάστηκε με την επιστροφή του Τζανετόπουλου στο αρχικό της σχήμα και την αλλαγή της διάταξής της σε 3-5-2, αν και η αποθεραπεία του 26χρονου προβάλει από μόνη της κομβική, πόσο δε αν την αποτυπώνουν και οι αριθμοί όταν παίζει πλάι πλάι με τον Αντέτζο.


Οι δυο τους ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην περσινή ξέφρενη πορεία της ομάδας τους από το 2021 και έπειτα οπότε και «έσωσε» την παρτίδα, παρότι η Πρωτοχρονιά τη βρήκε τότε με το 1,5 πόδι στη 2η κατηγορία. Συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο και ναι μεν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ως κεντρικός αμυντικός ήταν και ο Μαζουλουξής, ας μείνουμε στους δυο τους.

Πιο συγκεκριμένα με εκείνους στα «μετόπισθεν» η Λαμία μετρά 13 clean sheets στα 18 τελευταία της παιχνίδια, κάτι που… εξηγεί πώς έμεινε την περασμένη χρονιά, αφού η εμφάνιση της Αρκαδίας ήταν μόλις η 2η του Ελληνα στόπερ για την τρέχουσα σεζόν.


Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν παθητικό κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης (1-0, 1-0, 1-0), Αστέρα Τρίπολης (0-0, 1-0), Παναιτωλικό (0-0, 3-0), ΑΕΛ (1-0, 0-0), Ατρόμητο (0-0, 0-0), Παναθηναϊκό (0-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), ενώ η εστία της παραβιάστηκε από Βόλο (1-1, 1-2), ΑΕΛ (2-1), ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), ΟΦΗ (0-2). Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις αυτό συνέβη σε στατική φάση και όχι σε ροή αγώνα (π.χ. στη νίκη επί των «βυσσινί»).

Αυτόματα αποτυπώνεται πόσο πολύ έχουν «δέσει» οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο, που με το «ξεπέταγμα» του Μαζουλουξή, την προσθήκη του Γκόλεμιτς και φυσικά την παρουσία του Βύντρα, δημιουργούν μία πεντάδα πρώτης γραμμής για την «καρδιά» της άμυνας της Λαμίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα