ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γιαματζίδης

ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γιαματζίδης

Newsroom
ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γιαματζίδης

bet365

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός κι αρχηγός της Κ17, Σάββας Γιαματζίδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έως το 2024 με την ΑΕΚ.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής και υπεύθυνος των Ακαδημιών, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ παρόντες ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ κ. Ηλίας Καλοπήτας και ο Υπεύθυνος Λειτουργίας της Ακαδημίας κ. Νίκος Γεωργέας.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ:

Επαγγελματικό συμβόλαιο έως το 2024 υπέγραψε ο αρχηγός της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ Σάββας Γιαματζίδης. Είναι γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 2005 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά και του αμυντικού χαφ. Εχει ύψος 1,84 και βάρος 79 κιλά.

Ο Σάββας Γιαματζίδης εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, προερχόμενος από τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου. Εχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ15 και Κ17 με προπονητή και στις δύο αυτές ηλικιακές κατηγορίες τον Γενναίο Καραχάλιο. Είναι βασικός της Εθνικής Ελλάδας U17 και ενίοτε αρχηγός της.

1

aek2

@Photo credits: AEKFC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα