Έκπληξη από Μάντζιο με Μαντσίνι αντί Γκάμα στην 11αδα
Εκ των προτέρων ήταν ξεκάθαρο ότι ο 53χρονος τεχνικός δεν θα προχωρούσε σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, υποστηρίζοντας έτσι την ομοιογένεια και συνοχή που παρουσίασε η 11αδα στους δύο προηγούμενους αγώνες. Ερωτηματικό υπήρχε κυρίως για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, τελικώς όμως αλλαγή υπήρξε στο ένα άκρο της επίθεσης. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι προτιμήθηκε αντί του Μπρούνο Γκάμα και μαζί με τους Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία θα είναι η τριάδα πίσω από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Τζέγκο, Ντιαγέ, ομοίως και η αμυντική τετράδα με τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα όπως και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
