Με απόδοση 17,7 οι προβλέψεις της G Betting για την Super League Interwetten

G-Betting G-Betting
Με απόδοση 17,7 οι προβλέψεις της G Betting για την Super League Interwetten
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα τρία πρώτα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η... αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Super League Interwetten, με το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ριζούπολη να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρώτο στη σειρά όμως είναι αυτό του Ηρακλείου, μεταξύ του ΟΦΗ και του Ατρόμητου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον βαθμό που πήραν κόντρα στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την ισοπαλία στην Λαμία.

OFI

Ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Ουές, Στάικος, Τσιλιανίδης, ενώ από τα πλάνα του «κόπηκε» ο Λυμπεράκης. Την ίδια ώρα οι Περιστεριώτες έχασαν τον Καρτάλη που υπέστη θλάση στον προσαγωγό στην τελευταία προπόνηση. Θα επιλέξουμε το Χ που δίνει 3.30.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας που και αυτό ξεκινάει στις 17:15, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε 1-1 εντός έδρας στο τελευταίο του παιχνίδι, υποδέχεται τον Παναιτωλικό που είχε γνωρίσει την ήττα στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό με 2-1. Στα ευχάριστα για τους γηπεδούχους είναι πως θα έχουν τους Περέα και Γκαρντάβσκι, όχι όμως τους Μπρένερ, Κόντε, Καραγιάννη, Τριάδη, Κύρκο, Ρίζο και Αθανασίου.

PAS

Σε αυτό θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 2.15.

Τέλος, στις 19:30 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ στην Ριζούπολη, όπου το κλίμα μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι αντίθετο. Από τη μία η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έρχεται από την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ και είναι προετελευταία στον βαθμολογικό πίνακα και από την άλλη, η Ένωση που είναι δεύτερη και κέρδισε με αρκετό άγχος τον Άρη.

APOLLON

Θα επιλέξουμε να μπουν πάνω από 2,5 γκολ που δίνει απόδοση 1.90.

Oι επιλογές της G-Betting

ΟΦΗ-Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

Απολλων Σμύρνης-ΑΕΚ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting