Ολυμπιακός: Ο «παγκίτης» Τικίνιο είναι ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα (vids)

Ολυμπιακός: Ο «παγκίτης» Τικίνιο είναι ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «παγκίτης» Τικίνιο είναι ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια σε συγκεκριμένες θέσεις να έχει ποιοτικές εφεδρικές λύσεις όπως τον Τικίνιο που τον βοηθούν στο πρωτάθλημα.

Για αρχή θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές πως ο Αγκιμπού Καμαρά που αποκτήθηκε για τη β' ομάδα αλλά καθιερώθηκε ως βασικός στον Ολυμπιακό δεν μπαίνει σε αυτήν την κατηγορία. Οπότε θα πρέπει να δούμε άλλα πρόσωπα στον Ολυμπιακό.

Τσεκάροντας λοιπόν το ρόστερ και τα ματς του Ολυμπιακού έως και την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten βλέπουμε πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει βρει 4 γκολ από τον Τικίνιο που δεν είναι ο βασικός του φορ. Ο Ελ Αραμπί είναι ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο είναι και ο Νο1 σκόρερ των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα. Έχει 4 γκολ σε 8 αγώνες σε 667 λεπτά.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει πάρει γκολ από τον Βρουσάι, ασίστ από Λόπες και Κούντε αλλά και μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι από τον Βαλμπουενά. Οι... παγκίτες των Πειραιωτών έχουν παίξει κομβικό ρόλο στο να έρθουν νίκες σε 5 από τα 8 ματς φέτος στη Super League Interwetten. Και εάν δούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες το ποσοστό αυτό είναι σημαντικό (έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Τι έχουν κάνει οι... παγκίτες στο πρωτάθλημα φέτος

  • Με τη Λαμία: ασίστ ο Βαλμπουενά
  • Με τον Απόλλωνα Σμύρνης: Δύο γκολ ο Τικίνιο, ένα ο Βρουσάι και από μία ασίστ οι Κούντε και Καρμπόβνικ
  • Με Αστέρα Τρίπολης: Γκολ ο Τικίνιο
  • Με ΠΑΣ: Από τα πόδια του Βαλμπουενά γίνεται το φάουλ απ' όπου βγήκε η φάση για το γκολ του Ελ Αραμπί
  • Με Παναιτωλικό: Γκολ ο Τικίνιο, ασίστ ο Λόπες και κερδισμένο πέναλτι ο Βαλμπουενά

* Με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και δεν σκόραρε και δεν δέχθηκε γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα