ΑΕΚ: Βασικός στο δεξί άκρο ο Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ στην κορυφή

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Βασικός στο δεξί άκρο ο Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ στην κορυφή

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης επιλέγει τον Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης απέναντι στον Άρη, με τον Λιβάι Γκαρσία στον πάγκο και τον Ανσαριφάρντ αντί του Αραούχο στην κορυφή.

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε αγώνα δρόμου για να βρίσκεται τουλάχιστον στην 20αδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη. Ο 24χρονος εξτρέμ όπως ήταν αναμενόμενο κάθεται στον πάγκο με τον Γιαννίκη να επιλέγει τον Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο 41χρονος τεχνικός της Ένωσης ξεκινάει τον Ανσαριφάρντ αντί του Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης, όπως δηλαδή και με τον Βόλο, και στο αριστερό άκρο βρίσκεται φυσικά ο Τσούμπερ.

Στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ο Στάνκοβιτς στην εστία, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες και Ρότα η τετράδα της άμυνας, Σιμάνσκι και Σιμόες οι δύο κεντρικοί μέσοι και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος.

Στον πάγκο είναι οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Μισελέν, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα