ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο

bet365

Οι εσωτερικές εργασίες βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους, το μπουθ τοποθετήθηκε, αναμένονται τα καθίσματα στις εξέδρες, ενώ το χορτάρι όλο και πρασινίζει.

Εκτός από την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέφεια, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της από την επόμενη σεζόν για να υποδεχθεί την ΑΕΚ στην παραδοσιακή της γειτονιά, στην τελική ευθεία μπαίνουν και οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναβαθμίζει το προπονητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων με το νέο γήπεδο προδιαγραφών φιλοξενίας επίσημων αγώνων, το οποίο θα αποτελεί έδρα της ΑΕΚ Β'. Ένα νέο γήπεδο που εκσυγχρονίζει τα Σπάτα, παίρνοντας την ονομασία «Σεραφείδειον» προς τιμήν του μεγάλου Στέλιου Σεραφείδη.

Το γήπεδο μέρα με τη μέρα παίρνει την τελική του μορφή, με το χορτάρι να πρασινίζει όλο και περισσότερο, τη στιγμή που οι εργασίες στο κτίριο κάτω από την κεντρική εξέδρα έχουν σχεδόν τελειοποιηθεί. Τα αποδυτήρια είναι έτοιμα, τα πλακάκια έχουν στρωθεί στο δάπεδο, ενώ τα ντουλάπια έχουν τοποθετηθεί με τα σήματα της ΑΕΚ και τους αριθμούς. Επίσης την τελική τους μορφή έχουν πάρει και τα μπάνια των αποδυτηρίων, με τον μεγάλο διάδρομο που ενώνει όλους τους χώρους να «βλέπει» προς τον αγωνιστικό χώρο.

Οι πυλώνες φωτισμού έχουν πάρει τη θέση τους εδώ και καιρό, ενώ τελευταία στη μεγάλη εξέδρα τοποθετήθηκε και το μπουθ των δημοσιογράφων. Πλέον αναμένονται και τα καθίσματα τόσο στην κεντρική κερκίδα, όσο και στη μικρότερη που έχει σηκωθεί πίσω από το ένα τέρμα.

Νέο γήπεδο Σπάτα

Νέο γήπεδο Σπάτα

Νέο γήπεδο Σπάτα

Νέο γήπεδο Σπάτα

Νέο γήπεδο Σπάτα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα