Ολυμπιακός: Το «μήνυμα» του Μαρτίνς στον Ονιεκούρου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «μήνυμα» του Μαρτίνς στον Ονιεκούρου

bet365

Η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός πλάνων τον Νιγηριανό εξτρέμ ήταν ένα «μήνυμα» προς εκείνον σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι αναμφίβολα μία περίπτωση ενός παίκτη με πολύ καλό background και ο πήχης για αυτόν είναι ψηλά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Ονιεκούρου σε σχέση με παίκτες όπως ο Λόπες ή ο Βρουσάι έχει πάρει σαφώς παραπάνω ευκαιρίες. Και προς το παρόν δεν έχει δείξει αυτά που θα μπορούσε και θα ήθελε και ο ίδιος αλλά και η ομάδα.

Με 11 συμμετοχές φέτος και 1 γκολ ο 24χρονος Ονιεκούρου - με συμβόλαιο στα επίπεδα του Ελ Αραμπί και αγορά στα 5 εκατ. ευρώ - δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Έτσι σε αυτή τη χρονική συγκυρία ο κόουτς Μαρτίνς θέλει να δει άλλους εξτρέμ και παράλληλα να στείλει και ένα «μήνυμα» προς τον διεθνή Νιγηριανό για να προσπαθήσει ακόμα παραπάνω (καθώς δεν προκύπτει να έχει θέμα τραυματισμού και επίσης για τον αριθμό των ξένων που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός είναι 5 στην 20άδα όμως και πάλι ο Ονιεκούρου θα μπορούσε να μπει στην 23άδα και να κοπεί μετά, κάτι που δεν συνέβη).

Από τους παίκτες που διάλεξε ο Μαρτίνς για το Αγρίνιο θέση ξένων πιάνουν οι Α. Καμαρά, Μπα, Κούντε, Μ. Καμαρά και Σισέ. Ο ίδιος ο Ονιεκούρου μιλώντας πολύ πρόσφατα στο AOIFootball.com μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Παράλληλα έδειξε να αντιλαμβάνεται την ανησυχία που υπάρχει για το γεγονός ότι δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του λέγοντας μεταξύ άλλων πως «το γεγονός ότι δεν σκοράρω (η έλλειψη των γκολ) με ανησυχεί όμως πιστεύω πως σύντομα θα επανέλθω στα καλύτερά μου από πλευράς σκοραρίσματος και θα ανταποδώσω την πίστη και την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου σε μένα». Βέβαια από την άλλη και από τον Λόπες οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και μένει να φανεί η συνέχεια και για τον Πορτογάλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα