Παναθηναϊκός: Στα τέλη Νοεμβρίου η επιστροφή του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Στα τέλη Νοεμβρίου η επιστροφή του Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στα τέλη Νοεμβρίου η επιστροφή του Σένκεφελντ

bet365

Μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, δηλαδή στα τέλη Νοεμβρίου, αναμένεται να ξαναπαίξει ο Μπαρτ Σένκεφελντ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ενώ η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για επιστροφή τον Αύγουστο.

Εκτός από την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη και εκείνη του Μπαρτ Σένκεφελντ έχει γίνει... σίριαλ στον Παναθηναϊκό. Παρότι η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για come back του Ολλανδού στόπερ στα τέλη Αυγούστου κι αυτό διαμόρφωσε την μεταγραφική πολιτική στο κέντρο της άμυνας με την απόκτηση μόνο του Σβόνιμιρ Σάρλια, μέχρι και σήμερα ο έμπειρος στόπερ δεν έχει τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για κάποιο παιχνίδι και μόλις το τελευταίο διάστημα έχει φορτσάρει για τα καλά.

Ο Σένκεφελντ μετά από απόφαση του Σέρβου τεχνικού δεν θα είναι στην αποστολή για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ και θα ξαναπαίξει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και στο 100%. Αυτό οριοθετείται μετά την διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, δηλαδή στα τέλη Νοεμβρίου. Δεν υπήρχε κάποια αλλαγή δεδομένων, ούτε κάποιο νέο... πισωγύρισμα απλά ο 60χρονος κόουτς δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο με τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα