Γιοβάνοβιτς: «Δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

bet365

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναθηναϊκού στις τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε και στις φάσεις των 2 γκολ που δέχθηκε στην Τρίπολη η ομάδα του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στη NOVA μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα για:

Το ματς στην Τρίπολη: Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Προηγηθήκαμε και είχαμε σε όλο το ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε παραπάνω ευκαιρίες. Οι τοποθετήσεις μας δεν ήταν αυτές που θέλαμε αλλά δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχθούμε τέτοια γκολ. Ουσιαστικά ήταν σαν να αδικήσαμε τον εαυτό μας χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του Αστέρα αλλά κάναμε σοβαρά λάθη.

Τους αγώνες που η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ: Είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μας έλειπε η ταχύτητα στις φάσεις στην επίθεση.

Το γεγονός πως δεν νικάει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας: Πολλές φορές εξαρτάται από το ίδιο παιχνίδι. Όμως αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκεπτικό και πιστεύω πως θα φανεί αυτό στη συνέχεια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα