Στην Εστεγκάλ με μεταγραφή ο Ζεστέντ του Παναιτωλικού

Γιώργος Ντυμένος
Στην Εστεγκάλ με μεταγραφή ο Ζεστέντ του Παναιτωλικού

bet365

Τα «καναρίνια» αποδέχθηκαν την πρόταση της Εστεγκάλ του Ιράν, καθώς ο 33χρονος φορ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και ήδη ταξιδεύει για τη χώρα της Ασίας ώστε να «τελειώσει» τη μεταγραφή του.

Κάτοικος Ιράν «ετοιμάζει» να γίνει ο Ρούντι Ζεστέντ, καθώς το εσχάτως φιλολογικό ενδιαφέρον της Εστεγκάλ για τον 33χρονο φορ μετουσιώθηκε σε ουσία και υπήρξε deal με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα κατέθεσε μία εξαιρετική πρόταση για την απόκτηση του έμπειρου στράικερ και από τη στιγμή που εκείνος ήθελε να συνεχίσει εκεί, τα «καναρίνια» αποφάσισαν να την αποδεχθούν και αυτόματα έδωσαν το «ok» για την παραχώρησή του. Αλλωστε δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν έναν παίκτη που το μυαλό του βρίκσοναν ήδη αλλού.

Ετσι ο Ζεστέντ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν μετά από 3 ματς και 1 γκολ με την «κυανοκίτρινη» φανέλα, με την οποία «υπέγραψε» τη νίκη στο Περιστέρι όπου και βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1.

Ο Ζεστέντ ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του για τη χώρα της Ασίας, όπου αναμένεται να βρίσκεται εκεί τις επόμενες ημέρες ώστε να «τελειώσει» τη μεταγραφή του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα