Παναθηναϊκός: Επαγγελματίες οι Νταμπίζας, Μπιλάλ και ακόμη επτά νεαροί

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίες οι Νταμπίζας, Μπιλάλ και ακόμη επτά νεαροί

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επαγγελματίες οι Νταμπίζας, Μπιλάλ και ακόμη επτά νεαροί

bet365

Ο γιός του Νίκου Νταμπίζα, Θανάσης, ο διεθνής Αιγύπτιος, Μπιλάλ και ακόμη επτά ταλαντούχοι από την ακαδημία, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ημέρα χαράς και επιβράβευσης ήταν η σημερινή για εννιά ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στο Τριφύλλι. Οι συγκεκριμένοι ταλαντούχοι παίκτες αγωνίζονταν μέχρι πρότινος είτε στην Κ19 είτε στην Κ17 και από εδώ και στο εξής κάποιοι από αυτούς είναι πιθανό να πάρουν παιχνίδια και στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Μεταξύ των εννιά βρίσκεται ο γιος του Νίκου Νταμπίζα, Θανάσης, που αγωνίζεται ως σέντερ φορ αλλά και νεαρός διεθνής Αιγύπτιος, Μπιλάλ.

Για το... μπαράζ υπογραφών είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.

Αναλυτικά επαγγελματίες έγιναν οι εξής:

Ο Μπιλάλ μέχρι το 2024, ο μέσος Γιώργος Κυριόπουλος μέχρι το 2024, ο μέσος Αλέξανδρος Φρόκου μέχρι το 2023, ο μέσος Κώστας Βολάκης έως το 2024, ο Θανάσης Νταμπίζας μέχρι το 2024, ο αμυντικός Γιώργος Παυλάκης μέχρι το 2023, ο αμυντικός Θανάσης Προδρομίτης μέχρι το 2024, ο επίσης αμυντικός Γιώργος Πιτσώτης μέχρι το 2024 και ο μέσος Δημήτρης Κωτσόπουλος μέχρι το 2023.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα