ΑΕΚ: Υπολογίζεται ο Στάνκοβιτς, νέο πρόβλημα με Αραούχο

ΑΕΚ: Υπολογίζεται ο Στάνκοβιτς, νέο πρόβλημα με Αραούχο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Υπολογίζεται ο Στάνκοβιτς, νέο πρόβλημα με Αραούχο

bet365

Για τον Στάνκοβιτς αποφασίστηκε να μην μπει στο χειρουργείο και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται. Σφίξιμο αισθάνθηκε ο Αραούχο και η συμμετοχή του για το ματς με τον Βόλο θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση.

Στην ΑΕΚ περίμεναν με αγωνία τις εξετάσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς έπειτα από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο 28χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας στο γόνατό του. Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να υποβληθεί σε επέμβαση, θεωρώντας πως μπορεί να διαχειριστεί για την ώρα το πρόβλημα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν όντως ένα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο του γονάτου του, όμως ο Στάνκοβιτς στην προπόνηση της Πέμπτης αισθανόταν ήδη καλύτερα. Γι' αυτό μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και θα υπολογίζεται από τον Αργύρη Γιαννίκη. Μάλιστα ο Στάνκοβιτς μίλησε και με τον Παντελή Νικολάου, ο οποίος βρισκόταν γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στα Σπάτα και αποφασίστηκε ο παίκτης να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου τη δεδομένη στιγμή και να συνεχίσει κανονικά με την κατάστασή του να επανεξετάζεται.

Από την άλλη, όμως, ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ και αφορά τον Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο στη χθεσινή προπόνηση από παλιό του τραύμα. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ήταν καλές, ωστόσο εξαιτίας αυτού του μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί και να προπονηθεί ατομικά. Ο «Τσίνο» και την Παρασκευή θα πάει συντηρητικά και η συμμετοχή του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γέβτιτς, εξαιτίας του διαστρέμματος που έχει υποστεί και τον θέτει, όπως είναι γνωστό, οριστικά νοκ-άουτ από το ματς με τον Βόλο. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής στις 16:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα