Παπαϊωάννου: «Στον βοηθό διαιτητή δεν θα έδινα ούτε τα πρόβατα του πατέρα μου»

Newsroom
Παπαϊωάννου: «Στον βοηθό διαιτητή δεν θα έδινα ούτε τα πρόβατα του πατέρα μου»

bet365

Νέα επίθεση στους διαιτητές από τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, με αφορμή την διαιτησία στον αγώνα με τον Αρη.

Νέα επίθεση, αυτή τη φορά ακόμη πιο σκληρή, έκανε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατά των διαιτητών στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αρη (0-1).

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας μετά τις πιο… σοφτ δηλώσεις του μετά το ματς, όπου τόνισε πως είναι σκεπτικός για τις αποφάσεις του διαιτητή κάνοντας λόγο για «περίεργα σφυρίγματα», εξαπέλυσε επίθεση κυρίως στους βοηθούς του, μιλώντας στο Metropolis 95.5.

«Το περίεργο είναι ότι βγαίνει μία κόκκινη κάρτα χωρίς να κάνει έλεγχο στο VAR, αλλά ο παίκτης δεν είχε ορατότητα και δεν το ήθελε. Είναι μία απόφαση που διαμορφώνει το παιχνίδι και έπρεπε να πάει να το δει. Ένα παιχνίδι, και όχι μόνο το συγκεκριμένο, μπορεί να διαμορφωθεί από μικρά σφυρίγματα» είπε αρχικά και στη συνέχεια έκανε επίθεση σε έναν εκ των βοηθών του.

«Ο διαιτητής δεν άφηνε να εξελιχθεί το παιχνίδι, ο ένας ο βοηθός ήταν ανίκανος, δεν ήταν ούτε για τα τοπικά το παιδί. Δεν θα του έδινα τα πρόβατα του πατέρα μου, δεν είναι ούτε για τσομπάνης. Ο Κουμπαράκης δεν τα πήγε καλά χθες, δεν ήταν σε καλή ημέρα σε πολλές φάσεις, έχει όμως το δικαίωμα να μην είναι σε καλή ημέρα. Συγχωρεμένα τα λάθη, αλλά και εμείς οι άνθρωποι κουραζόμαστε με αυτές τις αποφάσεις, με αποτέλεσμα να ασχολούνται οι στοιχηματζήδες και να φεύγουμε οι καθαροί άνθρωποι» πρόσθεσε.

Παπαϊωάννου: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Μάντζιος στον Αρη»

Ο Παπαϊωάννου αναφέρθηκε και στην ομάδα του Αρη και την τιμωρία του με -6 στην αρχή της σεζόν.

«Ο Άρης έχει βαριά συμβόλαια και δεν αντικατοπτρίζουν τα συμβόλαια αυτά στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν βοηθάνε οι πολλές εθνικότητες. Ο Μάντζιος που τον είχαμε στη Λαμία, είναι από τους καλούς Έλληνες προπονητές. Η ομάδα χτίζεται σιγά σιγά, δεν ξέρω αν είναι η σωστή συνταγή να αγοράζουμε ακριβούς ποδοσφαιριστές. Εγώ πιστεύω στον Μάντζιο, μπορεί να τα καταφέρει. Το -6 δεν είναι το καλύτερο για την ψυχολογία των παικτών του Άρη αλλά και του προπονητή. Αν και είναι άδικο να του επιστραφούν οι βαθμοί, θέλω τα παιχνίδια να παίζονται εντός γηπέδου» είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα