Παπαϊωάννου: «Περίεργα σφυρίγματα, υπάρχει σκεπτικισμός»

Newsroom
Παπαϊωάννου: «Περίεργα σφυρίγματα, υπάρχει σκεπτικισμός»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας... άφησε αιχμές για τις αποφάσεις του Κουμπαράκη στο ματς με τον Αρη.

Παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Κουμπαράκη στο αποψινό ματς με τον Αρη διατηρούν στη Λαμία, κυρίως για τη φάση του 37' όπου και αποβλήθηκε ο Ελευθεριάδης. Αυτό σχολίασε ο ισχυρός της άνδρας Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην Cosmote TV. «Είναι ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό και ήταν καταλυτική η φάση της αποβολής. Νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί η φάση. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Περίεργο το παιχνίδι και τα σφυρίγματα του. Ελπίζω ο ιθύνοντες να το δουν. Δώσανε αυτό που μπορούσαν τα παιδιά, δέκα εναντίον έντεκα ήταν δύσκολο», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Υπάρχει σκεπτικισμός και δεν μιλάω μόνο για τη δική μου την ομάδα. Κάτι δεν πάει καλά. Να προσέχουν οι υπεύθυνοι τα παιχνίδια και τις φάσεις. Εμείς βάζουμε τα χρήματα μας, ζητάμε καλύτερη διαχείριση και από πλευράς διαιτητών. Υπάρχει δυσαρέσκεια αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα