AS: «Παρών ο Βαλμπουενά την Τετάρτη στη δίκη για τον Μπενζεμά»

AS: «Παρών ο Βαλμπουενά την Τετάρτη στη δίκη για τον Μπενζεμά»

Newsroom
AS: «Παρών ο Βαλμπουενά την Τετάρτη στη δίκη για τον Μπενζεμά»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS θα δώσει το παρών στη δίκη κατά του Καρίμ Μπενζεμά την Τετάρτη.

Την Τετάρτη (20/10) θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού προς τον παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS ο Μπενζεμά θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του στη δίκη (δεν θα βρεθεί εκεί δηλαδή ο ίδιος) ενώ οι νομικοί εκπρόσωποι του Βαλμπουενά επιβεβαίωσαν - σύμφωνα πάντα με το ισπανικό ρεπορτάζ - ότι ο Γάλλος παίκτης των Πειραιωτών θα παραστεί στη δίκη.

Η δίκη θα γίνει στις Βερσαλλίες από 20 έως 22 Οκτωβρίου. Ο Μπενζεμά κατηγορείται ότι υποκίνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα «sex tape» με εκείνον πρωταγωνιστή. Ο Γάλλος στράικερ της Ρεάλ, θεωρείται πως λειτούργησε ως μεσάζοντας και πέτυχε μία συμφωνία για να αποτρέψει τη διαρροή του βίντεο αντί 150.000 ευρώ.

Έτσι, ο Μπενζεμά εφόσον καταδικαστεί κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών αλλά και χρηματικό πρόστιμο 75.000 ευρώ. Εφόσον πάντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο για τον Βαλμπουενά τότε ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν θα είναι δεδομένο ότι θα μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό την Πέμπτη με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα