Μήτογλου: «Ο κόσμος της ΑΕΚ μου δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσω» (vid)

Μήτογλου: «Ο κόσμος της ΑΕΚ μου δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσω» (vid)

Newsroom
Μήτογλου: «Ο κόσμος της ΑΕΚ μου δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσω» (vid)

bet365

Ο Γεράσιμος Μήτογλου παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή κι ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ, για την ψήφο του.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου συνδύασε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ με μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο γι' αυτό κι αναδείχτηκε και MVP, όντας ο πολυτιμότερος του αγώνα, από τον κόσμο της Ένωσης στην Viber κοινότητα της ομάδας.

Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός δέχθηκε τα συγχαρητήρια τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο κι από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, παρέλαβε το βραβείο του κι ευχαρίστησε τον κόσμο της Ένωσης που τον ψήφισε.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Ηθελα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσω.

Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα λεπτά υπήρχε ένταση. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Υπήρχαν πολλές μάχες μέσα στο παιχνίδι. Ημασταν αποφασιστικοί, βγήκαμε νικητές πιστεύω και το έδειξε και το αποτέλεσμα. Κρατάμε μικρό καλάθι και συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος στόπερ της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα