Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο πρωτάθλημα και η κομβική οδηγία του Μαρτίνς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο πρωτάθλημα και η κομβική οδηγία του Μαρτίνς (vids)

bet365

Ο νεαρός Αφρικανός εξακολουθεί να αποδεικνύεται μία φλέβα... χρυσού για την ομάδα του Ολυμπιακού κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του. Το... μυστικό με την οδηγία του Μαρτίνς.

Πριν καν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά στο ΠΑΣ - Ολυμπιακός και για την ακρίβεια μετά το πρώτο 45λεπτο ο Αγκιμπού Καμαρά είχε 3 γκολ και 1 ασίστ σε 11 ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών. Παράλληλα σε ένα ρόστερ με παίκτες όπως ο Ονιεκούρου, ο Ρόνι Λόπες αλλά και ο Βαλμπουενά ο νεαρός Αφρικανός είναι στο βασικό σχήμα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μαρτίνς εδώ και πέντε αγώνες.

Βασικός με τη Λαμία όπου είχε ασίστ. Βασικός με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και με τον Αστέρα στην Τρίπολη όπου σκόραρε. Επίσης βασικός και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, όπου έκανε το 0-1.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε επίπεδο πρωταθλήματος ο 20χρονος Αγκιμπού Καμαρά που λογίζεται ως επί το πλείστον ως δεκάρι από τον Πέδρο Μαρτίνς έχει βρει δίχτυα στα 2 από τα 3 τελευταία χρονικά ματς πρωταθλήματος.

Μάλιστα από αυτά τα ματς στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε γκολ προφανώς. Εκεί όπου ο Αγκιμπού πάντως πήγε ιδιαίτερα καλά.

Η οδηγία του Μαρτίνς που έφερε 2 γκολ!

Ένα χαρακτηριστικό πάντως στις φάσεις που έχει σκοράρει ο Αγκιμπού στη Super League Interwetten το έχει κάνει ενώ συνέκλινε προς τα μέσα και πήγε δεξιά μετά από οδηγία του Πέδρο Μαρτίνς! Στη φάση του γκολ βέβαια με τον Αστέρα ήταν σε πιο πλάγια θέση αλλά και πάλι βγήκε από δεξιά.

Στη φάση του τέρματος με τον ΠΑΣ είχε πατήσει περιοχή και έκανε ένα γεμάτο σουτ. Ένα σουτ με φάλτσα που μπήκε στα δίχτυα του Λοντίγκιν. Ο ίδιος ο Πορτογάλος κόουτς μιλώντας στη NOVA είχε σταθεί στο τι συμβουλές δίνει στον Καμαρά τον οποίο θεωρεί παίκτη με μεγάλη αντίληψη και ωριμότητα αλλά και ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει.

Ο Αγκιμπού Καμαρά στο πρωτάθλημα έχει:

  • 433 λεπτά σε 5 αγώνες
  • 2 γκολ
  • 1 ασίστ
  • 9 κλεψίματα
  • Φάουλ κατά: 5
  • Φάουλ υπέρ: 4


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα