Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Newsroom
Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

bet365

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες, μίλησε για το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», για την προσαρμογή του, αλλά και για το ματς εναντίον της Άιντραχτ που ακολουθεί.

Την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό έκανε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του νικηφόρου (1-2) αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ και στο φινάλε της αναμέτρησης ανέφερε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και με τα πρώτα μου λεπτά συμμετοχής, εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά, νιώθω σαν στο σπίτι μου, έχω ενσωματωθεί στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό παιχνίδι. Είμαι έτοιμος, ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο, δεν έχω παίξει εδώ και κάποιο καιρό, θα έρθουν καλύτερες ευκαιρίες μόλις βρω ρυθμό. Κόντρα στην Άιντραχτ θα είναι μεγάλο παιχνίδι, το Γιουρόπα Λιγκ είναι πάντα καλή διοργάνωση να παίζεις, η ομάδα είναι σε καλή διάθεση και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Από την πλευρά ο Κένι Λαλά δήλωσε:

«Ήταν δύσκολο, πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Τα καταφέραμε και είμαστε ευχαριστημένοι, θα συζητήσουμε για τις δυσκολίες, αλλά πήραμε το τρίποντο και είμαστε ευχαριστημένοι. Δουλεύω πάρα πολύ όλη την εβδομάδα για να βελτιώνομαι και θέλω να βοηθάω την ομάδα. Μας αρέσει να παίζουμε στην Ευρώπη απέναντι σε ποιοτικές ομάδες, ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που θα παίξουμε με την Άιντραχτ. Ο Εμβιλά είναι παίκτης με γνωστή ποιότητα και ικανότητα για επιτυχημένες σέντερες. Μας πρόσφερε πολλά στο β’ μέρος και είναι σημαντικό όλοι να είμαστε παρόντες και ο καθένας να συνεισφέρει με την ποιότητά του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα