Καρλίτος: «Ισως να έσπαγα ρεκόρ, όμως ήθελα να βοηθήσω τον Παλάσιος» (vid)

Καρλίτος: «Ισως να έσπαγα ρεκόρ, όμως ήθελα να βοηθήσω τον Παλάσιος» (vid)

Newsroom
Καρλίτος: «Ισως να έσπαγα ρεκόρ, όμως ήθελα να βοηθήσω τον Παλάσιος» (vid)

bet365

Ο Ισπανός φορ του Παναθηναϊκού μίλησε για το χατ-τρικ που σημείωσε, για την εικόνα των «πρασίνων» και για το γεγονός ότι σκέφτηκε τον Παλάσιος παραχωρώντας του την εκτέλεση του πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρλίτος στην Cosmote TV μετά το 4-1 του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού:

Για το χατ-τρικ που σημείωσε και τη νίκη: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Δουλεύουμε σκληρά και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο».

Για το που του ταιριάζει περισσότερο στην επίθεση ως καθαρός φορ ή πίσω από τον επιθετικό: «Όπου και να παίζω για μένα είναι το ίδιο».

Για τη βοήθεια που έχει λάβει από τον γυμναστή του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ένα πολύ καλό επιτελείο και η δουλειά που γίνεται συνολικά είναι καλή και αυτή φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Με κάνουν να αισθάνομαι πολύ καλά».

Για το καλό κλίμα που φαίνεται πως υπάρχει δίνοντας την ευκαιρία στον Παλάσιος να εκτελέσει το πέναλτι: «Είχα σημειώσει τρία γκολ, οπότε ένα τέταρτο γκολ ίσως να έσπαγε κάποιο ρεκόρ. Όμως σκέφτηκα τον συμπαίκτη μου που ήρθε από τη Λατινική Αμερική και ήθελα να τον βοηθήσω. Του έδωσα την ευκαιρία και σημείωσε το τέταρτο γκολ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα