ΠΑΣ Γιάννινα: Μέσα οι Μιλιντσεάνου και Γκαρντάφσκι ενόψει Ολυμπιακού

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Μέσα οι Μιλιντσεάνου και Γκαρντάφσκι ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τους Μιλιντσεάνου και Γκαρντάφσκι να τίθενται ξανά στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/10 - 20:30) στους Ζωσιμάδες.

Τα ευχάριστα για τον Ηρακλή Μεταξά έχουν να κάνουν με τις επιστροφές των Μιλιντσεάνου και Γκαρντάφσκι, οι οποίοι μπήκαν στην αποστολή. Εκτός είναι οι Παντελάκης και Λώλης.

Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Λιάσος, Τριάδης, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα