Ατρόμητος: Χωρίς ενοχλήσεις ο Παπαδόπουλος, προπονήθηκε ο Χαρίσης

Ατρόμητος: Χωρίς ενοχλήσεις ο Παπαδόπουλος, προπονήθηκε ο Χαρίσης

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Χωρίς ενοχλήσεις ο Παπαδόπουλος, προπονήθηκε ο Χαρίσης

bet365

Με το μέρος του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (17/10, 20:30).

Το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Κανονικά με τους συμπαίκτες του προπονείται και ο Χάρης Χαρίσης, που δείχνει να αφήσει οριστικά πίσω τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός δράσης τους τελευταίους μήνες.

Το πρόγραμμα της αποθεραπείας του συνέχισε ο Γιώργος Νταβιώτης και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα