ΑΕΚ: Το «αντίο» του Αντωνόπουλου στον Ατρόμητο για να ενταχθεί στο team του Γιαννίκη

Newsroom
ΑΕΚ: Το «αντίο» του Αντωνόπουλου στον Ατρόμητο για να ενταχθεί στο team του Γιαννίκη

bet365

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος έκανε ανάρτηση για την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο για να αποτελέσει μέλος του team του Γιαννίκη στην ΑΕΚ.

Ο Αντωνόπουλος είχε θητεία στο παρελθόν και στην ΑΕΚ. Εργαζόταν στον Ατρόμητο τα τελευταία χρόνια ως perfomance analyst. Εκτός από ότι έχει περάσει και από την ΑΕΚ έχει δουλέψει και στην ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Δείτε πιο κάτω το post του νέου συνεργάτη του Γιαννίκη στην ΑΕΚ:

«Ένας επαγγελματικός και όχι μόνο κύκλος έξι ετών έφτασε η ώρα να ολοκληρωθεί. Από τον Οκτώβριο του 2015 που εντάχθηκα στον Ατρόμητο, ήταν δύσκολο να φανταστώ τότε, ότι εκτός από τη συνεργασία με σπουδαίους επαγγελματίες σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, θα δημιουργούνταν οι συνθήκες στα πρότυπα μιας οικογένειας. Σε αυτήν την πορεία σαφώς υπήρχαν δύσκολες και (σαφώς περισσότερες) χαρούμενες στιγμές, όπως συμβαίνει σε αυτές τις ειλικρινείς σχέσεις και από τον Ατρόμητο φεύγω μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που ήμασταν μαζί αυτά τα χρόνια, τους Προπονητές και ειδικότερα τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο, που σε καθημερινή βάση εμπιστεύονταν και στήριζαν το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα