Ατρόμητος: Ανέβασε ρυθμούς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ατρόμητος: Ανέβασε ρυθμούς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Newsroom
Ατρόμητος: Ανέβασε ρυθμούς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

bet365

Η κατάσταση του Έλληνα διεθνή στόπερ δείχνει πολύ καλύτερη συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα έπειτα από τη θλάση που υπέστη. Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει την ΑΕΚ.

Από θλάση ταλαιπωρείται εδώ και ένα δεκαήμερο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του Περιστερίου τα αποτελέσματα των νεότερων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, δείχνουν ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη συγκριτικά με της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Παπαδόπουλος θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα με την Ένωση, αν και ακόμα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή με μια απογευματινή προπόνηση για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα