ΑΕΚ: Συμφώνησε με Γιαννίκη, πιάνει δουλειά την Δευτέρα

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Γιαννίκη, πιάνει δουλειά την Δευτέρα

Newsroom
ΑΕΚ: Συμφώνησε με Γιαννίκη, πιάνει δουλειά την Δευτέρα

bet365

Προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta με τον Έλληνα τεχνικό.

Οπως αποκάλυψε το Gazzetta, η ΑΕΚ αμέσως μετά το «διαζύγιο» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ξεκίνησε επαφές με τον Αργύρη Γιαννίκη αλλά και τον Γιώργο Δώνη για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Γιαννίκης όμως ήταν αυτός ο οποίος αποτελούσε την πρώτη επιλογή των «κιτρινόμαυρων», καθώς φαινόταν ότι ήταν διαβασμένος αναφορικά με την Ένωση, ενώ γενικότερα υπάρχει καλή γνώμη γι' αυτόν. Το Σάββατο (09/10) υπήρξε νέα επαφή με τον 41χρονο τεχνικό και την Κυριακή (10/10), ύστερα από το τελικό ραντεβού, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται την Δευτέρα (11/01) στα Σπάτα, προκειμένου να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και στη συνέχεια να ανακοινωθεί κι επίσημα από την Ένωση.

Ετσι, η ΑΕΚ θα είναι η δεύτερη ομάδα του νεαρού κόουτς στη χώρα μας, ύστερα από τη διετή παρουσία του (2019-2021) στον ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα