«Ο Σιμάνσκι θα χάσει και το επόμενο ματς της ΑΕΚ»

«Ο Σιμάνσκι θα χάσει και το επόμενο ματς της ΑΕΚ»

Newsroom
«Ο Σιμάνσκι θα χάσει και το επόμενο ματς της ΑΕΚ»

bet365

Στην Πολωνία μετέδωσαν πως ο 26χρονος χαφ όχι μόνο θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της Εθνικής του, αλλά και από εκείνη της Ενωσης με τον Ατρόμητο.

Χωρίς τον Σιμάνσκι φαίνεται πως θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Ατρόμητο μετά τη διακοπή (17/10), όπως μεταδίδουν στην Πολωνία. Ο χαφ της Ενωσης έχει ενσωματωθεί τις τελευταίες ημέρες στην αποστολή της Εθνικής του για τα ματς με Σαν Μαρίνο και Αλβανία, όμως όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλά στην πατρίδα του αναφέρουν πως θα λείψει και από τις υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων». Το «onet.pl» ανέφερε αρχικά ότι «ο μέσος της ΑΕΚ ενσωματώθηκε στη αποστολή της Εθνικής με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό μπήκε στο γήπεδο στο 67'. Ο εκπρόσωπος της πολωνικής ομοσπονδίας Γιάκουμπ Κβιατκόφσκι, στην συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε πως ο Σιμάνσκι δεν τραυματίστηκε σε αυτό το ματς, αλλά είχε ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού για δύο εβδομάδες πριν από αυτό. Τέντωσε σύνδεσμος στο γόνατο του. Τα πρώτα 24ωρα με την εθνική δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Σήμερα (7/10) βγήκε στο γήπεδο, αλλά ήταν ο μόνος που έκανε ατομικό και όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αλλάξει όσο είναι με την Εθνική, αφού ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός για να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα».

Και συνέχισε. «Θα χρειαστεί να μείνει εκτός τουλάχιστον για άλλες δέκα μέρες, έτσι μάλλον με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα χάσει και το επόμενο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Πάντως τα προβλήματα στο γόνατο είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να πάρεις το ρίσκο και να βιαστείς με την επιστροφή του στους αγώνες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα