Ολυμπιακός: 15 διεθνείς, μόλις εννιά παίκτες στου Ρέντη

Ολυμπιακός: 15 διεθνείς, μόλις εννιά παίκτες στου Ρέντη

Ολυμπιακός: 15 διεθνείς, μόλις εννιά παίκτες στου Ρέντη

bet365

Αδειασε το προπονητικό κέντρο του Ρέντη λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ποιοι είναι στις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους και ποιοι παραμένουν στη διάθεση του Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του για για να δουλέψει στο προπονητικό του Ρέντη, για πάνω από μία εβδομάδα μόλις εννιά ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι υπάρχουν στο ρόστερ 15 διεθνείς, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα της χώρας τους. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο να δουλέψει με κάποιους παίκτες από τη Β' ομάδα και να τους αξιολογήσει με περισσότερη προσοχή.

Οι εννιά παίκτες που παραμένουν στη διάθεση του προπονητή τους: Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Ρόνι Λόπες.

Θυμίζουμε πως οι Εμβιλά και Ονιεκούρου είναι τραυματίες και ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα.

a

Αναλυτικά οι διεθνείς:

Εθνική Αντρών: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι

Εθνική Ελπίδων: Τζολάκης, Σουρλής

Ελπίδες Σερβίας: Μάρκοβιτς

Ελπίδες Πολωνίας: Καρμπόβνικ

Τσεχία: Βατσίκ

Μολδαβία: Ρέαμπτσιουκ

a

Σενεγάλη: Σισέ

Γουινέα: Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά

Καμερούν: Κούντε

Πράσινο Ακρωτήρι: Γκάρι Ροντρίγκες

Photo Credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα