Μεταξάς για το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιο πρώτο ημίχρονο»

Newsroom
Μεταξάς για το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιο πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς αποθέωσε τον Νώντα Παντελάκη, αλλά εξέφρασε παράπονα για το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του Ατρόμητου.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, δήλωσε μετά το 1-1 στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου:

Για τις «αλχημείες» που έγιναν μέχρι να βρει λύση με τον Παντελάκη στην επίθεση, πως το άλλαξε και τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του:

«Τι ακριβώς είπαμε δεν μπορούμε να το πούμε, είναι δικά μας αυτά. Απλά ξεκινήσαμε πολύ μουδιασμένοι. Αν έχουμε κάτι ως ομάδα αυτό είναι το πάθος. Αυτό μας έκανε να πάρουμε κάποιους πόντους ως σήμερα. Δεν δείξαμε τίποτα σήμερα και είναι επόμενο να έχουμε μια τέτοια «αυτοκτονία» με την πάσα προς τα πίσω χωρίς θάρρος. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, αλλάξαμε τακτικά κάποια πράγματα και μάς βγήκε. Θέλω να σταθώ ειδικά στον Νώντα (Παντελάκη) γιατί είναι ένα παιδί που τόσα παιχνίδια κάθεται στον πάγκο, αλλά δείχνει χαρακτήρα. Δεν είναι να δείχνεις χαρακτήρα μόνο όταν παίζεις, αλλά και απ’ έξω. Αυτό είναι το ευχαριστώ για τον χαρακτήρα του.

Για το ότι είναι και στον προπονητή να κρατάει σε εγρήγορση παίκτες του πάγκου:

«Απλά ο προπονητής μπορεί να σκέφτεται 10.000 πράγματα, άμα δεν έχεις τους κατάλληλους παίκτες με τον χαρακτήρα και το πάθος αυτό, δεν θα σου βγει. Ο Νώντας είναι ένα καλό παράδειγμα για έναν τέτοιο παίκτη».

Για τα 12 γκολ του Παντελάκη στην καριέρα του:

«Δεν το γνώριζα. Απλά βλέπω αυτά γίνονται στην προπόνηση και τον έβαλα στην επίθεση. Και τον Μίνα που είναι πιτσιρικάς τον έβαλα γιατί βλέπω ότι έχει κάτι και στην πορεία θα μας βοηθήσει. Σήμερα τους βάλαμε και μας βγήκε».

Τι σημαίνει το αήττητο κι αν είναι έξτρα κίνητρο να το κρατήσουν:

«Όχι έξτρα. Όπως έχω ξαναπεί, πρέπει να γίνει κάτι πριν για να είμαστε μετά πιο παθιασμένοι; Θέλουμε πάντα να κρατάμε το μηδέν πίσω για να κερδίζουμε το παιχνίδι. Αυτό προσπαθούμε, ελπίζω να μας βγαίνει πιο πολλές φορές γιατί ήταν η τρίτη ισοπαλία, αλλά δεν είναι και νίκη».

Για την προετοιμασία που είχε θορυβήσει:

«Ήταν καλή η εικόνα μας, αλλά κάποιες λεπτομέρειες έπρεπε να αλλάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι αργά τις αλλάξαμε και το κάναμε πρώτη φορά στην Τούμπα. Αυτό μας βοήθησε. Δεν θέλω, όμως, να ξαναδώ τέτοιο α’ ημίχρονο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα