Ο Καρυπίδης στηρίζει τον Μάντζιο αλλά περιμένει αποτέλεσμα

Ο Καρυπίδης στηρίζει τον Μάντζιο αλλά περιμένει αποτέλεσμα

Ο Καρυπίδης στηρίζει τον Μάντζιο αλλά περιμένει αποτέλεσμα

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σκοπεύει να υποστηρίξει τον Άκη Μάντζιο δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι απογοητευμένος από τα αγωνιστικά πεπραγμένα.

Φημολογία σχετικά με την παρουσία του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη υπάρχει από τις πρώτες στροφές της Interwetten Superleague και πηγάζει μέσα από το επίπεδο των εμφανίσεων του Άρη. Μάλιστα, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για το μέλλον του έμπειρου τεχνικού, εντούτοις, αυτές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη να στηρίξει τον Άκη Μάντζιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά αυτή δεν κρύβει τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του από τις εμφανίσεις της ομάδας. Μάλιστα, όπως ο ίδιος φέρεται να είπε σε πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός του, θεώρησε υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεδομένων των απουσιών που είχε η ομάδα , κυρίως όμως της αποτελεσματικότητας της στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Επί της ουσίας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης σκοπεύει να στηρίξει τον Άκη Μάντζιου, είναι εξάλλου και δική του επιλογή, προφανώς όμως περιμένει αποτέλεσμα. Η μέχρι στιγμής πορεία του Άρη είναι αντίθετη των αρχικών προσδοκιών, κυρίως όμως οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα που δείχνει να έχει το ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα