Αουγκούστο: «Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και να κερδίζει η ομάδα» (vid)

Αουγκούστο: «Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και να κερδίζει η ομάδα» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Αουγκούστο: «Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και να κερδίζει η ομάδα» (vid)

bet365

O Ντάγκλας Αουγκούστο μιλάει στο Gazzetta για τη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 και το νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βραζιλιάνο που να μην ξέρει να κουμαντάρει την μπάλα δύσκολα θα βρεις. Το έχουν στο αίμα τους. Γεννημένοι με μια μπάλα στα πόδια μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε ρόλο πάνω στο χορτάρι. Κι αυτό ισχύει (και) για τον Ντάγκλας Αουγκούστο.

Όχι τον Αουγκούστο στο έξι ή στο οκτώ, αλλά τον Αουγκούστο πιο μπροστά στο δέκα. Εκεί, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου διέκρινε με το κοφτερό μάτι του, ότι μπορεί να ανταποκριθεί περίφημα. Σ' έναν πιο δημιουργικό ρόλο, σ' έναν διαφορετικό ρόλο.

Την συγκεκριμένη έκδοση του ΠΑΟΚ με τους τρεις χαφ την λάνσαρε ο Ρουμάνος προπονητής για πρώτη φορά στο Αγρίνιο. Είδε ότι δούλεψε γι' αυτό και την ξανά είδαμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με τον Αουγκούστο σε ρόλο δεκαριού, να πατάει περιοχή, να έρχεται σε θέση για γκολ, να προκαλεί πονοκέφαλο στους αντιπάλους αμυντικούς, να δίνει ανάσες στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αν μάλιστα ο Ιταλός Βαλέρι δεν έχανε τη μια και μοναδική φάση, θα έδινε το πεντακάθαρο πέναλτι, που του κάνει στο 29ο λεπτό ο Χατζισαφί στην ευκαιρία μετά το σουτ που βγάζει ο Στάνκοβιτς.

«Είναι μια θέση που δεν έχω παίξει ποτέ στο παρελθόν. Σιγά-σιγά προσαρμόζομαι σε αυτή τη θέση. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και να κερδίζει η ομάδα», παραδέχθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος μιλώντας για τη νέα θέση και το νέο ρόλο του.

Ο Αουγκούστο αναφέρθηκε και στη σημασία της άνετης επικράτησης επί της ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

«Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε τους αγώνες στην έδρα μας», είπε ο Αουγκούστο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα