ΠΑΟΚ: Χάνει και Σλόβαν ο Βαρέλα, αγώνας δρόμου για Μουργκ

ΠΑΟΚ: Χάνει και Σλόβαν ο Βαρέλα, αγώνας δρόμου για Μουργκ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χάνει και Σλόβαν ο Βαρέλα, αγώνας δρόμου για Μουργκ

bet365

Το πρόβλημα του Φερνάντο Βαρέλα στη μέση του τον οδήγησε στο να τεθεί off από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα προλάβει ούτε τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το θέμα με την μέση του κι έτσι αν και ο Λουτσέσκου τον προόριζε για βασικό για το παιχνίδι με την Ένωση τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Το πρωί της Δευτέρας ο Βαρέλα αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα χάσει το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική του Conference League. Aντίθετα μεγαλύτερη αισιοδοξία όσο αφορά τη Σλόβαν υπάρχει για τον Μουργκ που... κληρονόμησε ένα διάστρεμμα αλλά δύσκολα θα τον κρατήσει εκτός μάχης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα