ΑΕΚ: Τα πλάνα του Μιλόγεβιτς για το πρώτο «crash test» στην Τούμπα

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Μιλόγεβιτς για το πρώτο «crash test» στην Τούμπα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τα πλάνα του Μιλόγεβιτς για το πρώτο «crash test» στην Τούμπα

bet365

Το πρώτο μεγάλο ματς για την ΑΕΚ έφτασε, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του για τον ΠΑΟΚ βασιζόμενος στα πρόσωπα των πρόσφατων αναμετρήσεων. Σημείο κλειδί η πνευματική ετοιμότητα.

Η ΑΕΚ βρήκε την... ηρεμία της μετά το επεισοδιακό 3-3 με τον ΟΦΗ στον Ηράκλειο και όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου επικρατώντας μεσοβδόμαδα με 1-0 της Λαμίας και πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο μεγάλο κυριακάτικο ματς (20:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι που αποτελεί την πρώτη μεγάλη πρόκληση των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν και το πρώτο ματς - κριτήριο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφορικά με την πνευματική ετοιμότητα των παικτών του, κάτι που αποτελεί κλειδί για έναν τέτοιο αγώνα.

Η αποστολή της Ένωσης βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τον Μάνταλο, ο οποίος έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή και τους τραυματίες Άμραμπατ και Γαλανόπουλο, ενώ για πρώτη φορά μπήκαν στην αποστολή τόσο ο Μοχαμάντι όσο και ο Σιμόες.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο, με τον Μιλόγεβιτς την εβδομάδα που πέρασε να τους υπογραμμίζει ότι δεν θα πρέπει να αντιδρούν στις προκλήσεις και να αποβάλλουν το άγχος που έδειξαν στο ματς με τη Λαμία, παίζοντας με καθαρό μυαλό.

Ο Σέρβος κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του για την Τούμπα βασιζόμενος σε μεγάλο ποσοστό στις μονάδες που έχει χρησιμοποιήσει στα τελευταία ματς καθώς θέλει να περιορίσει το rotation προκειμένου το σύνολό του να αποκτά συνεχώς όλο και περισσότερη ομοιογένεια. Το παν βέβαια είναι οι νίκες και μόνο αυτή έχει ως στόχο η ΑΕΚ στην Τούμπα, περιμένοντας να δει ένταση, διάθεση, πρέσινγκ, συγκέντρωση, ενώ έχει εστιάσει και στις στατικές φάσεις, οι οποίες σε τέτοια παιχνίδια παίζουν μεγάλο ρόλο.

Ο Μιλόγεβιτς ποντάρει πολλά στα δύο άκρα της επίθεσής του και στην ατομική ποιότητα των Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία, με τον δεύτερο να επιστρέφει μετά τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ πίσω από τον Αραούχο αναμένεται να ξεκινήσει ο Γέβτιτς. Σημαντικό ρόλο φυσικά θα παίξει και η ανασταλτική λειτουργία, η οποία προβληματίζει στο ξεκίνημα της σεζόν σε συγκεκριμένα διαστήματα των αγώνων. Δεν αναμένονται αλλαγές ενόψει Τούμπας ούτε στα μετόπισθεν, με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα και τους Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Βράνιες και Μισελέν τετράδα στην άμυνα, αλλά ούτε και στον άξονα με την παρουσία των Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα