Παράσχος-Φέστα: Οι νέοι προπονητές κέρδισαν πέρσι σε ποσοστό μόλις 16,6%

Newsroom
Παράσχος-Φέστα: Οι νέοι προπονητές κέρδισαν πέρσι σε ποσοστό μόλις 16,6%

bet365

Οι Παράσχος και Φέστα θα κάτσουν σήμερα για πρώτη φορά στον πάγκο του Ατρόμητου και του Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα και με γνώμονα την περασμένη σεζόν έχουν «δύσκολη αποστολή».

Το ντεμπούτο τους στον πάγκο του Ατρόμητου και του Απόλλωνα Σμύρνης θα κάνουν σήμερα (27/9) ο Γιώργος Παράσχος και ο Τζιανλούκα Φέστα αντίστοιχα. Αμφότεροι ανέλαβαν πριν από μερικές ημέρες την τεχνική ηγεσία των συγκεκριμένων ομάδων και οι μεν Περιστεριώτες θα υποδεχθούν τον Αρη, η δε «Ελαφρά Ταξιαρχία» τον Ιωνικό.


Ετσι είχαμε τις πρώτες αλλαγές προπονητών στη σεζόν και στην μπάλα είχε καθιερωθεί να λέγεται πως η εκάστοτε αντίστοιχη κίνηση λειτουργεί ευεργετικά στην ομάδα που την κάνει. Τουλάχιστον ως «κανόνας».

Ομως αν ανατρέξουμε στα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς θα δούμε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χωρίς να υπολογίζουμε τους υπηρεσιακούς (Τερζής, Λουτσιάνο, Συλαϊδόπουλος κτλ) υπήρξαν συνολικά 12 ντεμπούτο τεχνικών κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και εξ' αυτών κέρδισαν μόνο 2!

Πιο συγκεκριμένα οι Γκαρσία και Γρηγορίου σε ΠΑΟΚ και Λαμία αντίστοιχα, καθώς ο πρώτος οδήγησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε νίκη 3-1 στο Αγρίνιο (και αυτό πολύ δύσκολα αφού μέχρι το 88' το ματς ήταν 1-1), ενώ ο δεύτερος την ομάδα της Φθιώτιδας στην πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Αρη (2-0).

Εκ των άλλων 10 οι 6 γνώρισαν την ήττα (Χιμένεθ, Χάβος, Παντελίδης, Δέλλας, Νιόπλιας, Φέστα) και οι άλλοι 4 έμειναν στην ισοπαλία (Μάντζιος, Μπόλονι, Τάτσης, Τεννές).

Αρα η αλλαγή προπονητή «χάρισε» σε μία ομάδα τη νίκη μόνο σε ποσοστό 16,6% (2/12).


ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Ακης Μάντζιος
Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2


Μανόλο Χιμένεθ
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0

Πάμπλο Γκαρσία
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3

Λάζλο Μπόλονι
Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1

Μάκης Χάβος
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 0-2

Σάββας Παντελίδης
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-3

Μπάμπης Τεννές
Λαμία-Παναιτωλικός 0-0

Μιχάλης Γρηγορίου
Λαμία-Αρης 2-0

Τραϊανός Δέλλας
Παναιτωλικός-Αρης 0-1

Νίκος Νιόπλιας
Αρης-ΟΦΗ 1-0

Γιάννης Τάτσης
ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-0

Τζιανλούκα Φέστα
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-0

*Με έντονα γράμματα η ομάδα που ντεμπουτάρισαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα