Βέργος: «Στον Παναιτωλικό είπαμε πως θα αφήσουμε πίσω τα περσινά»

Newsroom
 Βέργος: «Στον Παναιτωλικό είπαμε πως θα αφήσουμε πίσω τα περσινά»

bet365

Ο 25χρονος φορ τόνισε πως στα «καναρίνια» θέλουν να μην ζήσουν ξανά ανάλογες καταστάσεις με πέρσι, όπου και σώθηκαν λίγα λεπτά πριν το τέλος της σεζόν.

Για το πρόσφατο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και τη δική του παρουσία, μίλησε ο Νίκος Βέργος στο Metropolis. «Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος μας έμεινε μία πικρή γεύση γιατί κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Ημασταν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά συνεχίζουμε» είπε αρχικά για την ήττα (2-1) των «κυανοκίτρινων». Και μετά του μεταφέρθηκε πως ήταν «μέσα» σε πολλές φάσεις. «Ηταν από στημένες φάσεις, ήταν καλά τα χτυπήματα τα δουλέψαμε και μας βγήκαν στο παιχνίδι».

Για την εικόνα των Θεσσαλονικιών είπε πως «ξέραμε ότι θα έχει κάποια κενά στην άμυνα και είπαμε ότι θα στοχεύσουμε εκεί για να πετύχουμε κάποια γκολ. Και εναέρια και χαμηλά».


Για την παρουσία του Πασχαλάκη στο ματς σχολίασε ότι «ήταν πολύ καλός, όπως και στα προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ. Πάει πολύ καλά φέτος και, απλώς, αυτή την φορά ήταν απέναντι σε εμάς».

Μετά μίλησε για τον Παναιτωλικό της νέας σεζόν. «Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η νέα χρονιά είπαμε ότι θα αφήσουμε πίσω τα περσινά (σ.σ. η ομάδα έμεινε στην κατηγορία λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου μπαράζ) και θα πάμε στο πλάνο του νέου προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με κάθε αντίπαλο. Αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια».

Για τον ίδιο είπε ότι «από την στιγμή που έφυγα μικρός από την πόλη μου ήταν σίγουρο ότι δεν θα ήξερα ποτέ τι θα γίνει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Έχω περάσει από τον Ολυμπιακό, από τον Παναθηναϊκό, από το εξωτερικό και τώρα στο Αγρίνιο θέλω να κάνω αυτό που μου αρέσει. Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ απ' αυτά που πέτυχα πέρσι». Ο νεαρός στράικερ ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αναστασίου. «Με βοηθάει πάρα πολύ. Μιλάμε πολύ τακτικά και μου λέει τι πρέπει να κάνω. Σε όλους μιλάει πολύ και είναι ξεκάθαρο το τι θέλει από τον καθένα».


Ως πρότυπό του ανέφερε τον Ιμπραΐμοβιτς και συμπλήρωσε πως «καλύτερος σέντερ φορ στην Ελλάδα νομίζω είναι ο Ελ Αραμπί».


Οσο για τους λόγους που δεν κατέληξε σε ΠΑΟΚ ή Αρη παρότι κατάγεται από το Κιλκίς: «Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε την πρόταση με τις καλύτερες συνθήκες και πήγα με την οικογένειά μου. Στην Ρεάλ Μαδρίτης πήγα δανεικός από τον Ολυμπιακό. Με ήξεραν από την Έλτσε και από το Champions League και το Youth League. Ετσι ήρθαν σε επαφή, τα κανόνισαν και πήγα. Με το που πας εκεί καταλαβαίνεις το μέγεθός της Ρεάλ. Ο τρόπος που μιλάνε σε έναν παίκτη, που διαπραγματεύονται. Είναι η κορυφαία ομάδα στο πως συμπεριφέρονται. Δίνουν στον ποδοσφαιριστή να καταλάβει ότι είμαστε εμείς και κανένας άλλος. Σου προσφέρουν τα πάντα. Ακόμη και διατροφολόγους και ψυχολόγους».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα